Welkom op onze website

Ondernemersvereniging Hoek van Holland is de collectieve belangenvereniging van de gezamenlijke ondernemers welke in of in de directe omgeving van Hoek van Holland zijn gevestigd.

3sep

Ondernemersborrel op de MAHU M880

3 sep 2019 19:00 - 21:00 uur, Berghaven Hoek van Hollland

Ondernemersborrel aan boord van de klassieke mijnenveger MAHU M880 die aan wal ligt in de Berghaven.

Bedrijventerreinen

Sun Set Boulevard keert terug!

Ongebruikte Brexit-parkeerterrein de locatie

Alle auto's van vóór 1975 zijn op 18 augustus welkom op de Oranjeheuvel bij Hoek van Holland. Daar wordt op zondag 18 augustus 2019 de zestiende editie van Sun Set Boulevard Oldtimershow gehouden. Ook legervoertuigen zijn er welkom.

Hiermee keert het evenement voor Amerikaanse klassieke auto's terug op Hoeks grondgebied. De show, die in 2012 voor het laatst is gehouden op de Koningin Emmaboulevard, zou dit jaar nieuw leven worden ingeblazen in het Honselse recreatiegebied De Wollebrand. Maar kort voor 23 juni bleek het nieuwe evenemententerrein ongeschikt te zijn...

Lees meer
Dorpskern / Algemeen

Opt-in systeem voor reclamedrukwerk

Rotterdam: Een afvalvrije stad in 2050?

Een afvalvrije stad in 2050. De ambitie van Rotterdam is groot en dat vraagt om maatregelen. Daarvoor is het hard nodig om een forse papierbesparing van het ongeadresseerde drukwerk in de stad te realiseren. Hiervoor is een ander brievenbussticker systeem noodzakelijk. We gooien in de stad namelijk miljoenen kilo’s ongelezen reclamedrukwerk weg. Daarom heeft de gemeente Rotterdam het voornemen om vanaf 1 januari 2020 het opt-in systeem voor reclamedrukwerk in te voeren. Dat betekent ...

Lees meer
Strand / Boulevard

Nieuwe camperplaatsen voor Hoek van Holland

Uitbreiding in de oude keerlus Strandboulevard

In Hoek van Holland zijn er deze week tien nieuwe camperparkeerplaatsen bijgekomen. Ze bevinden zich in de oude keerlus op de Strandboulevard. Er zijn al vijf plaatsen aan de Koningin Emmaboulevard, maar deze staan vaak vol, dus uitbreiding was wenselijk vond ook de ondernemersvereniging die een groot voorstander van uitbreiding van de camperplaatsen is. 

Volgens onderzoek besteed een camper gemiddeld € 95,- per dag in het directe verblijfsgebied. Goed voor onze Hoekse economie! Wij werken met z'n allen hard aan een vier seizoenenbadplaats en dit is hier zeker een belangrijk onderdeel van.
Op de parkeerplekken in de keerlus mogen de campers nu maximaal twee keer 24 uur achter elkaar staan.