Bestuur

Het bestuur van Ondernemersvereniging Hoek van Holland wordt gekozen door de leden tijdens de algemene ledenvergadering. Hieronder ziet u de huidige samenstelling van het gekozen bestuur met hun verantwoordelijkheden; 

Cees Schalkoort - Voorzitter

Mijn naam is Cees Schalkoort en ben al sinds de oprichting van ondernemersvereniging Hoek van Holland (1999) voorzitter van deze club.

In mijn werkzame periode ben ik actief geweest bij de Koninklijke Marechaussee met als specialiteit “vreemdelingen zaken”. In 1986 heb ik daarnaast een autobedrijf in Hoek van Holland opgericht dat later is uitgegroeid tot Autobedrijf Schalkoort BV. Buiten het voorzitterschap van de Hoekse ondernemersvereniging ben ik tevens voorzitter van de Hoekse IJsbaan, voorzitter van het koor “De Hoekse Tranentrekkers” en bestuurslid van diverse verenigingen van eigenaren.

De ondernemersvereniging moet zich blijven inzetten voor het algemene ondernemersbelang in Hoek van Holland. Als één van de belangrijkste pijlers is dat het toerisme. De komende jaren moet de focus liggen om meer toerisme naar Hoek van Holland te krijgen. Meer verblijfstoerisme in Hoek van Holland creëert meer (banen)groei in Hoek van Holland. De hoekse horeca, middenstand, schoonmaakbedrijven en nog een aantal bedrijfstakken profiteert hier direct van.

Peter Jagt - Secretaris

Mijn naam is Peter Jagt, gecertificeerd makelaar/taxateur. Als geboren en getogen 'Hoekenees' ben ik zeer bekend met Hoek van Holland en de directe omgeving.

In 1998 heb ik succesvol een makelaarskantoor opgestart in Hoek van Holland. In 1999 is daar een vestiging in De Lier bijgekomen. Na al deze opgedane ervaring en veranderingen in het makelaars vak heb ik besloten om het kantoor in Hoek van Holland te gaan verhuizen. Inmiddels zijn wij gevestigd in een geheel nieuw kantoor in het Hoekse centrum, Westhoek Makelaars aan de Prins Hendrikstraat 218B. Op deze locatie hebben we de beschikking over een veel grotere etalage om ons aanbod nog beter te kunnen presenteren. Ook is er nu een vestiging van Westhoekmakelaars in Monster zodat we het hele Westland en Hoek van Holland goed kunnen bedienen.

Ik heb in de loop der jaren diverse bestuursfuncties bekleed. Zo ben ik voorzitter geweest van de voormalige Winkeliersvereniging Hoek van Holland en heb ik een rol gespeeld in het bestuur van Businessclub Hoek van Holland. Nu beiden verenigingen de afgelopen jaren zijn 'opgegaan' in Ondernemersvereniging Hoek van Holland spreekt het voor zich dat ik hier nu een bestuurlijke functie bekleed.

Wim van Leeuwen - Penningmeester

Meer informatie over Wim van Leeuwen volgt spoedig.

Kees van den Burg - Bestuurslid

Mijn naam is Kees van den Burg en ik ben al ruim 40 jaar ondernemer in Hoek van Holland. Ik heb in de loop der jaren diverse ondernemingen gehad, zowel in de tweewieler- als sport(kleding)-branche.

Buiten mijn inzet voor ondernemersvereniging Hoek van Holland heb ik jarenlange bestuurlijke ervaring opgedaan als voorzitter van de ledenraad bij de Rabobank en als voorzitter van Probus.

Als bestuurslid zet ik mij in voor de veiligheid in de dorpskern en industriegebieden. Tevens proberen wij het Hoekse winkelgebied te optimaliseren zodat consumenten zich er senang voelen. Tot slot is het van belang om de (goede) contacten met gemeentelijke diensten van Rotterdam te onderhouden.

Willem van den Heerik - Bestuurslid

Mijn naam Willem van den Heerik en eigenaar van Jutter Eten & Drinken. Met mijn jarenlange horeca-ervaring (o.a. Café Prins Hendrik) ben ik het aanspreekpunt voor horeca-gerelateerde zaken.

Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt voor de Hoeks kofferbakverkopen die Ondernemersvereniging Hoek van Holland sinds 2016 maandelijks organiseert aan de Koningin Emmaboulevard.

Andreas Tabor - Bestuurslid

Meer informatie over Andreas Tabor volgt spoedig.