Boutique Fitness Studio


Boutique
Bij BFS doen we alles vanuit de persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. De Fitness studio is kleinschalig, sfeervol en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op verschillende manier zullen wij met u uw doelstellingen proberen te realiseren. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s, workshops en online ondersteuning.

Voeding
Wij zijn meer dan alleen Fitness. Zo vinden wij voeding net zo belangrijk als bewegen. Met het volgen van een gezonde lifestyle zult u merken dat opgestelde doelen sneller en effectiever gerealiseerd zullen worden. Voeding speelt daar een essentiële rol in. Samen met u maken wij een analyse van u voedingspatroon om reële doelstellingen op te stellen.

Virtuagym APP
BFS werkt met het online fitness platform Virtuagym. Iedereen die sport bij BFS krijgt een gratis App account. Via onze eigen app kan je je voortgang bijhouden, voeding en trainingsschema bijhouden, inschrijven in de Small Group training en meedoen aan uitdagingen die worden georganiseerd door BFS.