MIJN Torpedoloods


Eet- en drinkgelegenheid MIJN Torpedoloods is een prachtige horecalocatie aan de Berghaven te Hoek van Holland, onder de rook van Rotterdam en op een steenworp afstand van het strand, de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Gelegen aan de historische haven, biedt MIJN Torpedoloods de mogelijkheid tot lunch, wining, dining en lounging in een sfeervolle ambiance. Onze menukaart staat vol met heerlijke, maar betaalbare lunch- en dinergerechten, die wij altijd serveren met een glimlach. Het leveren van de best mogelijke service staat bij MIJN Torpedoloods voorop.

MIJN Torpedoloods is sinds de opening in 2014 de naam van dit restaurant. Vanwege haar monumentale karakter zal het pand de naam ‘Torpedoloods’ altijd blijven dragen. De toevoeging MIJN heeft een dubbele betekenis. Het grijpt in de eerste plaats terug naar de tijd dat zeemijnen en torpedo’s werden opgeslagen in het pand. Maar bovenal moet iedereen kunnen zeggen: “Het is MIJN Torpedoloods”. Iedere Hoekenees, gast en toerist.

Onze roeping is om alle dagelijkse ‘’musts’’ voor even buiten te sluiten en de gast mee te nemen in een beleving. Heerlijke gerechten, uniek uitzicht en gezellige medewerkers! Ons doel? ‘’Het bijdragen aan een beleving voor de mens’’. MIJN Torpedoloods is een robuust merk wat zich vestigt in een monumentaal pand. Door een moderne uitstraling in het pand te creëren en dit terug te laten komen in onze gerechten en manier van werken dragen wij bij aan de beleving van de (inwendige) mens. Dagelijks proberen wij de gast op meerdere momenten te verrassen en te verblijden met dranken en gerechten.

MIJN Torpedoloods is er voor de inwendige mens die houdt van een moderne ambiance, bijtijdse gerechten, goed gezelschap en met uniek uitzicht!

Het historische karakter van de Torpedoloods is van grote waarde voor de sfeervolle ambiance waarin wij u als gast graag ontvangen. De prachtige, oude elementen in en om het monumentale pand zullen daarom altijd zichtbaar blijven. Maar MIJN Torpedoloods is ook modern. Het interieur is gekenmerkt door de combinatie van industrieel, romantisch en eigentijds. Dit maakt MIJN Torpedoloods het ideale decor voor uw feestelijke dan wel zakelijke gelegenheid. Ook verhuurt de loods een afgesloten vergaderruimte met prachtig uitzicht op de Berghaven. Hier kunt u echt in alle rust vergaderen.