Stichting Business Club HVC’10


Vanaf het seizoen 2018-2019 heeft Stichting Business Club HVC’10 een nieuw, jong, ambitieus bestuur. Wij hebben als doelstelling om zowel in omvang als in bereik de komende jaren flink te groeien.

Stichting Business Club HVC’10 staat voor zichtbaarheid, transparantie, betrouwbaarheid en saamhorigheid. Door het creëren van de juiste randvoorwaarden wil Stichting Business Club HVC’10 een aantrekkelijk platform bieden aan ondernemers. Om dit te bereiken hebben wij aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. Daarnaast kijken wij naar nieuwe (sociale) media en innovaties om de zichtbaarheid van onze BC-leden te vergroten. Wij gaan er tevens voor zorgen dat BC-events altijd gezellig, verrassend en vernieuwend zullen zijn. En uiteraard fungeren wij als betrouwbare partner van het bestuur van de vereniging om continuïteit van de vereniging te garanderen.

Meer weten over de Business Club?
Voor meer informatie over de Business Club kunt u een mail sturen door te klikken op deze link. Wij staan u graag te woord om meer over de Stichting Business Club HVC’10 te vertellen.