Jiffy Products International BV


Jiffy International AS, hoofdkantoor gevestigd in het Noorse Kristiansand, is de toonaangevende, wereldwijde leverancier van milieuvriendelijke vermeerderingssystemen, hydroponic systemen, containers en substraten voor de tuinbouwsector. Dankzij het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en biobased materialen zoals veen, kokos, pulp en andere biomassa loopt Jiffy al vele jaren voor op het gebied van duurzaamheid.

Jiffy is wereldwijd actief en heeft productielocaties strategisch gelegen in de nabijheid van veenderijen in Canada, Denemarken en Noorwegen waar turfpotten en de Jiffy-7 pellet vermeerderingssystemen worden geproduceerd. Jiffy oogst zijn eigen veen van veenderijen in de Baltische Staten, Zweden en Canada; mengt kwaliteitsmixen in Nederland, Estland en de VS, produceert de Preforma plantpluggen in Nederland, de VS, Spanje en Japan en produceert een compleet assortiment aan kokosproducten in de eigen locaties in Sri Lanka.

Jiffy houdt zich aan de hoogste standaarden zowel op het gebied van milieubescherming als aan de levering van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde producten aan de klant. De professionele kweker vertrouwt op de beste technische ondersteuning voor de gekozen producten in hun bedrijf.

Onze account managers beschikken over een solide achtergrond en ervaring in de tuinbouw en hebben de kennis om professionele antwoorden op moeilijke toepassingsvragen te geven. De account managers worden ondersteund door Jiffy Product Managers die een uitgebreide kennis hebben van alle Jiffy producten.

Onze klantenservice is gesitueerd in Nederland en in de VS, voor alle dienstverlening die u nodig heeft.

Dankzij onze externe regionale en nationale distributeurs is er altijd wel een verkooppunt voor onze productlijn bij u in de buurt. Superieure producten, snelle service en technische ondersteuning wereldwijd, dat is waar Jiffy voor staat.