InSpanjeWonen.nl


“Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit een dag te werken” is voor zowel Peter als Lydia een motto. “Na inmiddels 25 jaar in de makelaardij hebben wij nog steeds elke dag plezier met het begeleiden en adviseren bij het aankopen (of verkopen) van iemands droomhuis in Spanje”. De warme relatie tussen een Spaans- en Nederlandstalig makelaarskantoor is daarbij niet weg te denken. Deze nauwe samenwerking zorgt er namelijk voor dat je bij InSpanjewonen.nl altijd een eerlijk topadvies krijgt. Mét een persoonlijk tintje in de resultaatgerichte begeleiding van Peter en Lydia in zowel Spanje als Nederland.

Een huis hopen kan iedereen. Een droomhuis vinden is echter een vak apart. Door de actieve begeleiding en het samen in kaart brengen van de wensen, speelt geld slechts een kleine rol in het proces. Met de juiste informatie is het voor het team van InSpanjewonen.nl haast onmogelijk om geen passende woning te vinden. Naast het selecteren van woningen in de catalogus, reist Peter zelf met je mee voor een bezichtiging en oriëntatiereis. Op deze manier brengen wij rust en een eerlijk advies bij de aankoop. Wij helpen je met de juiste keuzes, tips voor de financiëring en natuurlijk lokale wet- en regelgeving. Dat allemaal met een open en eerlijke houding. Dat is de garantie van InSpanjewonen.nl

Voor de financiering heb je verschillende keuzes;

  1. Kies in Nederland een betrouwbare, Nederlandse adviseur
  2. Regel de financiering in Spanje
  3. Regel de financiering helemaal zelf

Voor de eerste optie hebben wij een betrouwbare samenwerkingpartner. Namelijk Jasper Pieterse, onze financieel adviseur in Leiden, werkzaam bij Pieterse Financieel Advies. Hij kan voor u het gehele financiële traject verzorgen vanuit Nederland bij een Spaanse bank. Dus geen pocket woordenboeken, Google translate en onduidelijke contracten, maar een helder en eerlijk advies in het Nederlands. Het kopen van een woning is een grote stap. Zeker in het buitenland. Met onze jarenlange ervaring en samenwerkende partners zorgen wij ervoor dat je probleemloos kunt kopen en genieten van het land, de cultuur en het klimaat.

Waarom InSpanjewonen.nl?

  • Betrouwbaar en onafhankelijk met integere partners
  • Jarenlange ervaring
  • Kantoren in Nederland én in Spanje
  • Gratis zoeken naar je ideale Spaanse woning
  • Aanbod van meer dan 1300 woningen
  • Onze partner in Spanje is aangesloten bij AIPP en Cepi
  • Nederlandstalige begeleiding, ook in Spanje.

Cordialmente, Peter en Lydia Jagt