Bubbels & Meer


Bubbels & Meer
Andere, écht lekkere champagnes

Ik heb eind 2019 de keuze gemaakt om mijn zeer goed betaalde baan op te zeggen en mijn passie te gaan volgen. Ik ben champagne gaan importeren. Met de Rotterdamse mentaliteit “niet lullen, maar poetsen” ben ik naar Frankrijk gegaan. Ik heb daar drie weken lang geproefd, geproefd en geproefd. Ik heb leveranciers ‘voor me gewonnen’. De ins en outs van champagne me eigen gemaakt en mijn kennis van de Franse taal weer opgepoetst tot professioneel niveau.


Inmiddels vertegenwoordig ik een aantal champagnehuizen in Nederland.Het zijn de kleinere champagnehuizen, met de kwalitatief betere champagnes. Ze hebben het hele proces in eigen beheer. Ik geloof in hun filosofie, overtuiging en manier van werken. Ze maken de champagnes met aandacht, liefde en passie. En dat proef je!


Inmiddels zijn heel wat ‘sterrenkoks’ in Nederland fan van ‘mijn’ champagnes en worden ze in de mooiste (sterren)restaurants geschonken.
Dus als je op zoek bent naar een écht lekkere champagne, dan ben je bij Bubbels &Meer aan het juiste adres. Maar ook als je relaties, vrienden of medewerkers wilt verrassen met een champagneproeverij, of als je op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk, ook dan helpt Bubbels & Meer je met plezier!

Met bruisende groet,
Patricia Sonneveld