Jimmy's CarCleaning


Passie voor Auto's, Oog voor Detail

Jimmy's CarCleaning is gestart als zelfstandig bedrijf begin 2013, nadat ik (Jimmy Löbker) jarenlange ervaring had opgedaan in het poetsen en detailen van auto's. 

Bij Jimmy's CarCleaning staat kwaliteit bovenaan! Dit is geen loze kreet, maar wordt dagelijks door ons nagestreefd bij onze werkzaamheden. Wij zijn geen bedrijf voor het 'snelle poetswerk', zoals dit voor en door autobedrijven vaak de gewoonte is, maar we kunnen ons met recht een echte 'detailer' noemen, die zich richt op kwalitatief hoogwaardig werk.

Dit komt naar voren in het steeds grotere aantal liefhebbers dat ons bedrijf weet te vinden. Van liefhebbers van klassieke auto's die hun bijzondere bezit koesteren, tot diegenen die hun nieuwere wagens in mooie en daardoor waardevaste en prettige gebruiksstaat willen houden of brengen.

Maar we hebben ook bedrijven als klant, die verzorgd en professioneel met hun bedrijfswagen voor de dag willen komen. En zeg nou zelf; in een schone, kwalitatief mooi verzorgde auto, is het fijn rijden en vertoeven!

De investering in tijd en geld die er tegenover staat, betaalt zich ook terug in de hogere waarde die de auto houdt, wanneer deze in goede conditie blijft.

Maar ook gloednieuwe auto's behandelen wij; recht uit, of zelfs nog in de showroom!

Om ze een optimale bescherming te geven en zelfs om hun minder sterke optische kanten meteen aan te pakken. Denk daarbij aan het nog strakker maken van het lakwerk, waar bijvoorbeeld vaak een effect in zit dat lijkt op de structuur van een sinaasappelschil. Dat kunnen wij met een 'Orange Peel' behandeling aanpakken, waardoor lak en glans sterk worden geoptimaliseerd.

Een lak die recht uit de spuiterij komt, of het nu die van de fabriek is of van de schadehersteller, valt door ons uiterst professionele polijstwerk bijna altijd verder te perfectioneren! Bij het absolute topsegment (denk aan de Ferrari's en Lamborghini's en dergelijke) wordt dit veelal af fabriek gedaan, maar wij kunnen uw mooie auto eenzelfde kwaliteit boost meegeven. En dit werk met onze glascoatings een lange levensduur en bescherming geven bovendien.

Met enige trots horen wij soms van klanten dat hun auto in een mooiere staat is dan hij ooit is geweest! We kunnen ons geen beter compliment wensen...