Home & Garden Resort


Als u op het punt staat om een geweldige aanschaf als een spa te doen, dan wilt u natuurlijk graag meer van ons weten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Tom en Shirley Namink. Samen runnen we Home & Garden Resort.

Iedereen die wel eens bij ons geweest is of gebeld heeft, heeft Shirley gezien en/of gesproken. Tom is regelmatig op pad voor afspraken, tuinen bezoeken waar onze mannen in bezig zijn, materialen ophalen voor de tuinen of spa’s en regelmatig spa onderhoud en reparaties aan het doen.

Hoe is Home and Garden Resort ontstaan?
Wij zijn Home & Garden Resort begonnen vanuit Green Care Tuinaanleg. Er kwam steeds meer vraag naar de aankleding van de tuin zoals spa’s, tuinmeubelen en sauna’s.
Vandaar dat wij op zoek gingen naar kwalitatief goede merken waar wij achter stonden. Alle producten die wij verkopen willen wij zelf uitgeprobeerd hebben zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten goede producten aanschaffen.

Sinds wanneer bestaat Home and Garden Resort?
In 2007 hebben we Home & Garden Resort opgericht en hebben we de winkel 5 dagen per week open.

Waarom wellness?
Na een drukke werkdag vinden we het erg lekker om de dag af te sluiten met een uurtje in onze Caldera spa te zitten om te ontspannen.
Met de Napoleon Grill of de Amalfi Pizzaoven maken we heerlijke gerechten. Dit zomers, maar zeker ook in de winter. De grill of oven staan dan vaak uren aan voor bijvoorbeeld: Ovenschotels, mooie grote stukken vlees of kip, of voor de snellere maaltijden.

De zondagen steken we ook vaak de sauna aan. Door de warmte van de sauna en het lekkere zachte warme spawater komen onze spieren echt tot rust. Ook de spanningen die in de nek en schouders gaat zitten ebben dan langzaam weg, waardoor we ons als herboren voelen.

Als we in de spa gaan zitten mogen onze honden ook lekker buiten spelen, die rennen dan lekker heen en weer, spelen met elkaar en komen knuffels bij ons halen en/of brengen, waardoor wij extra genieten. Het lekkerste vinden we dat we na deze relaxmomenten heerlijk kunnen slapen, en de volgende dag er weer vol tegenaan kunnen voor u, de klant.

Om Wellness producten te mogen verkopen geeft ons een heel goed gevoel en zeker door de zeer positieve reacties die we later van onze klanten horen dat is echt geweldig! Nu weet u een beetje wie wij zijn. Mogen we ook met u kennis maken?