De Hoekse Kofferbakverkoop gaat weer van start!

Samenwerking met Kroko’s Evenementen

Ondernemersvereniging Hoek van Holland is verheugd om te kunnen mededelen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Kroko’s Evenementen voor de uitvoering van de Hoekse Kofferbakverkoop aan de Koningin Emmaboulevard.

De kofferbakverkoop in Hoek van Holland is in de loop der jaren uitgegroeid tot een regionaal evenement. De organisatie van de Hoekse kofferbakverkoop is reeds sinds 1 januari 2016 in handen van onze ondernemersvereniging Hoek van Holland. De reden die hieraan ten grondslag ligt is dat de ondernemersvereniging vanwege het lokale karakter de wensen en behoeften van de bewoners en lokale ondernemers zwaar laat meewegen in de organisatie zodat overlast in de directe omgeving tot een minimum wordt beperkt.

De Hoekse Kofferbakverkoop is een absoluut begrip in de gehele regio. Iedere laatste zondag van de maand kan men 2de hands artikelen verkopen vanuit ‘de eigen kofferbak’. De prachtige locatie, goede bereikbaarheid en het groot aantal deelnemers zorgt steevast voor veel enthousiasme. Nieuwe spullen en partijhandel is niet toegestaan. Ook campers, aanhangers en vrachtwagens zijn niet welkom. Wilt u een plekje reserveren dan kan dat nu via de website van Kroko’s Evenementen.