Lunchroom bij Merel

Nieuw lid van de vereniging

Sinds enkele maanden is Hoek van Holland een lunchroom rijker; Lunchroom bij Merel.
En die naam moet bij een heleboel aanstaande gasten ongetwijfeld een belletje laten rinkelen.. Want die Merel.. is dat niet degenen die we nog kennen uit de bediening bij Artusi en café Prins Hendrik? Onder andere dan, want Merel de Haas heeft er al een 21-jarige carrière in de horeca opzetten en heeft nu een vervolg gekregen met een eigen zaak.
De lunchroom aan de Prins Hendrikstraat 243-B (voormalige pand van Bakkerij van Aalst) is een droom die uitkomt voor Merel.

Vrijdagmiddagborrel
Daarmee mikt de kersverse onderneemster vooral op winkelend publiek en verdwaalde toeristen. Die kunnen er zes dagen in de week terecht. Merel: ‘Om acht uur ’s morgens gaat de deur open, elke dag tot het eind van de middag. Op vrijdag iets langer, zodat mensen kunnen blijven borrelen. Het kleine, knusse zaakje met een ‘trendy kringloop-look’ beschikt over een horeca-vergunning en heeft alles op het menu staan wat je van een lunchroom mag verwachten; zoals o.a. broodjes, tosti’s, salade en snacks. Klik op de link hieronder voor het volledige artikel dat in februari werd geschreven over lunchroom Merel.