Leo Schalkoort B.V.

Hoekse ondernemer van het jaar 2022

Maandag 28 november jl. was de sfeervolle Viersprong het decor waar het Hoekse Netwerk Event plaatsvond. Dat de leden er na 3 jaar afwezigheid weer zin in hadden bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Ruim 140 personen hadden zich voor het event aangemeld en waren ook bijna allemaal aanwezig, een absolute recordopkomst!

Buiten de diverse gangen was er ook een avondvullend programma voor de leden. De drie genomineerden; Karsten Europe, Leo Schalkoort B.V. en Fa. B. van Spronsen werden nogmaals in het zonnetje gezet.
Wethouder Simons gaf aan wat hij voor de toekomst van Hoek van Holland kan en wil betekenen en er werd kort stilgestaan bij het naderende pensioen van bedrijfscontactfunctionaris Nico Sizoo.

Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van ‘de Hoekse ondernemer van het jaar verkiezing’. Na een nek-aan-nek race tussen de drie genomineerden mag Leo Schalkoort B.V. zich uiteindelijk ‘Hoekse ondernemer van het jaar 2022’ noemen.

Op korte termijn worden de foto’s van de Hoekse Netwerk Event online gezet. Vanaf woensdag 30 november 18.00 uur tot donderdagavond 18.00 uur is er een reportage van het Hoekse Netwerk Event te zien op de WOS.

Foto: WOS