HvH centrum maakt zich op voor de BIZ-stemming

De afgelopen weken hebbben de BIZ-Ambassadeurs samen met de BIZ-kwartiermaker zich weer ingezet voor de toekomst van Hoek van Holland centrum. Alle gebruikers van de panden in het afgebakende gebied van Hoek van Holland-centrum zijn nogmaals geinformeerd over de plannen om met elkaar tot een BIZ te komen. Tevens hebben er de afgelopen weken twee informatieavonden plaatsgevonden waarbij de winkeliers de kans werd geboden om nogmaals hun vragen te kunnen stellen.

BIZ-Stemdagen op 9 & 10 november 2021

Op dinsdag 9 en woensdag 10 november 2021 hebben de winkeliers/gebruikers van Hoek van Holland centrum de mogelijkheid om te stemmen. De BIZ-Kwartiermaker en enkele BIZ-Ambassadeurs zijn deze dagen aanwezig in Hotel Amerika waar u uw stemformulier uitgereikt krijgt. U kunt ter plekke het stemformulier invullen en bij de kwartiermaker inleveren. Bent u niet in de gelegenheid om één van deze twee dagen het stemformulier te komen tekenen neemt u dan contact op met de kwartiermaker dan wordt er gezocht naar een oplossing. 

Wilt u meer weten over het BIZ-proces of heeft u hier vragen over dan kunt contact opnemen met BIZ-kwartiermaker Danny Houtman.

Hieronder de BIZ-gebiedsafbakening van Hoek van Holland-centrum. Iedere NIET-woning binnen dit gebied ontvangt straks een BIZ-stem.