Het Hoekse Hart

Lancering op 17 juli

Rotterdam is trots op de hoek. Een unieke badplaats, volop in ontwikkeling, waar achter elke hoek iets verrassend te ontdekken is.

Op vrijdag 17 juli 2020 laat De Hoek zelf zien hoe trots ze zijn op hun Hoek. Een dorp op De Hoek van de poort naar de Rotterdamse havens. Een trots dorp. Met strand, natuur, recreatiemogelijkheden, maar waar het ook comfortabel wonen en ondernemen is...

Het hart is bedacht als mascotte. Maar ook als wegwijzer naar de mooie plekjes in HvH die de passant wellicht nog niet kent. Zij die nu nog uitstappen bij metrostation haven op weg naar de boot of het strand mogen best zien dat De Hoek meer te bieden heeft dan dat wat je ziet als je daar uit- of instapt in de metro.

De Hoek wijst de passant de weg naar het dorp. Een trots dorp. In ontwikkeling. Waar in de toekomst nog veel winst te behalen valt uit verbetering van het dorpshart, woningbouw en toeristische ontwikkelingen, maar waar het ook nu goed toeven is.

Op vrijdag 17 juli willen we De Hoek, het Hoekse Hart introduceren met een feestelijk moment. Maar u zult zich afvragen: wat moet ik er dan als ondernemer mee, wat kan ik er mee en wat heb ik eraan?

SAMEN
Om aan de bezoekers te laten zien wat De Hoek te bieden heeft is het mooi om dat samen op te pakken. Zo laat je zien dat De Hoek niet alleen een dorp is waar mensen wonen die in het achterland werken en dat een gedeelte van De Hoek door recreanten en passanten wordt bezocht. Maar dat de ondernemers van De Hoek zich inzetten voor al deze doelgroepen. 

Samen bieden zij inwoners en passanten een aantrekkelijk dorp waar je niet uit hoeft als je het om dagelijkse aankopen of een lekkere kop koffie gaat. Je kunt er een hapje eten, er is genoeg cultureel erfgoed om van te genieten en als je uit je werk komt of er een stranddag op hebt zitten is er ook in het centrum genoeg te beleven om daar te verpozen of je inkopen te doen.