Jeugdwielerronde Hoek van Holland

Wie sponsort er een Hoeks jeugdteam?

De jeugdwielerronde in Hoek van Holland wordt nieuw leven ingeblazen! Stichting Waardevol Hoek van Holland, samen met enthousiaste ondernemers en bewoners pakken dit jaar de organisatie van dit mooie evenement op. 
Voor de jeugdwielerronde, die na jarenlange afwezigheid weer terugkeert in Hoek van Holland zijn zij op zoek naar ondernemers die de deelnemende kinderen willen sponsoren.

Wat is de bedoeling? 
Als ondernemer zijnde kun je een groep deelnemende kinderen sponsoren (de kinderen worden onderverdeeld in groepjes). Dit betekend dat de kinderen gaan rijden in een shirt van de jeugdwielerronde, met daarop de naam van de ondernemer. Tevens worden er van het sponsorgeld enkele prijsjes gekocht. Uiteraard kunt u als ondernemer ook meerdere groepjes sponsoren.

Wat kost het? 
€50,- per gesponsord team. 

Wat krijgt u ervoor terug? 
Een glimlach van een kind, promotie op de shirts, promotie op social media, promotie in de krant en de naam van de sponsor wordt meerdere keren genoemd tijdens de jeugdwielerronde via een geluidsinstallatie. 

De organisatie hoopt op steun van de ondernemers zodat dit evenement weer een nieuw leven krijgt. Wilt u sponsoren? Mail dan naar waardevolhvh@gmail.com of bel naar 06-22419247.