Garage Schellenboom is vernieuwd en dat vieren ze!

Vrijdag 24 & zaterdag 25 maart a.s. heeft Garage Schellenboom fantastische openingsacties ter gelegenheid van de nieuwe carwash, de vernieuwde wasboxen, een nieuwe laadpaal en een vernieuwd tankstation!

Tijdens deze openingsactie kunt u bij Garage Schellenboom uw auto gratis laten wassen, uw krasschade gratis laten wegpoetsen of zelfs een gratis zomercheck laten uitvoeren.

Tevens kunt u met 0,25 cent korting tanken bij het tankstation van Schellenboom. Bovendien zal er een foodtruck aanwezig zijn waar u een heerlijk gratis broodje en drankje kunt krijgen. Tot slot is er voor de kinderen een luchtkasteel aanwezig om lekker te kunnen spelen en is Garage Schellenboom open voor een kijkje in het hart van het bedrijf!

Dit is een geweldige kans om uw auto een opknapbeurt te geven voor de lente en zomer, terwijl je tegelijkertijd geniet van de verschillende activiteiten en kortingen!

Kom dus zeker langs bij de openingsactie van Garage Schellenboom in Hoek van Holland op 24 & 25 maart en mis deze kans niet!