EUROVISIE SONGFESTIVAL 2021

STADSPROGRAMMA HOST CITY ROTTERDAM

Het Eurovisie Songfestival gaat dit jaar echt door in Rotterdam! Het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021 laat zoveel mogelijk Rotterdammers genieten van dit multiculturele, kleurrijke en internationale evenement. Met een creatief en voornamelijk online programma met veel (live) streams zet de stad Rotterdams talent de komende weken in het zonnetje. Ook in Hoek van Holland is er een indrukwekkend programma;

Eurovisie Songfestival pubquiz - 14 mei 2021
Online pubquiz volledig in stijl van het Eurovisie Songfestival! De quiz start om 19:30 uur. Aanmelden kan tot en met 13 mei 12:00 uur o.v.v. je originele groepsnaam en de naam van de captain via valerie@deregelmeisjes.nl. Verdere informatie ontvang je na aanmelding.

Hoekse wandeling met QR-codes - 15 mei t/m 23 mei 2021
Wil jij een leuke wandeling maken langs 12 hotspots en genieten van een hapje en een drankje in Hoek van Holland? Doe dan mee met de Hoekse wandeling met QR-codes! Op elke locatie hangt een QR-code die je kan scannen voor een gezellig Songfestival liedje. Aanmelding is niet nodig.

Vrienden van Hoek van Holland Live- 21 mei 2021
Een Hoeks muziekevenement via een gratis livestream. Deze avond kun je genieten van Hoekse bands die hun eigen muziek combineren met Songfestival muziek. De livestream is te bekijken van
19.30 uur tot 22.30 uur.

Dinge Dong kinderplein - 22 mei 2021
Een muziekspeeltuin voor kinderen vanaf 5 jaar waarin de kids kunnen trommelen, rinkelen en ratelen met muziekinstrumenten, ook kunnen ze deelnemen aan een kinderbingo. Om de maatregelen goed te kunnen bewaken worden de activiteiten ondersteund door begeleiders.

Download hier de flyer