Yarden & John Heskes Uitvaartzorg


Yarden & John Heskes Uitvaartzorg

Voor een begrafenis of crematie, kerkelijke of niet- kerkelijke uitvaart kunt u vertrouwen op de professionele, persoonlijke begeleiding van Yarden & John Heskes Uitvaartzorg. Ook als u geen uitvaartverzekering bij Yarden heeft. En ongeacht uw culturele herkomst en/of geloofsovertuiging. Nabestaanden waarderen de dienstverlening van John Heskes met een 10.

Begrafenisondernemer John Heskes is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de uitvaart. John helpt u bij de organisatie van de uitvaart en biedt u alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Aandacht voor een warme en liefdevolle invulling van de begrafenis of crematie staat daarbij voorop. Waar er behoefte aan is, regelt, adviseert en inspireert hij bij de organisatie. Van de keuze van de locatie of begrafenismuziek tot het schrijven van een toespraak. Ook heeft John Heskes een uitgebreide collectie rouwbrieven beschikbaar voor de aankondiging van het overlijden van uw dierbare. Naast deze collectie maakt hij op verzoek graag exclusieve rouwbrieven voor u op basis van bijvoorbeeld een persoonlijke tekst, foto of tekening.

Als lokale ondernemer en inwoner, is hij bekend met de regio en op de hoogte van regionale gebruiken. Op zoek naar bijvoorbeeld een geschikte kerk en een prettige voorganger, een uitvaartcentrum, begraafplaats of bijvoorbeeld een crematorium? John helpt u graag bij uw keuze.


Maar het is ook mogelijk om een afscheid en/of condoleance te houden op andere locaties. Bijvoorbeeld een betekenisvolle plaats waar de overledene graag kwam, zoals een stamkroeg,  restaurant of strandpaviljoen. John Heskes helpt u om de passende locatie te kiezen en een persoonlijke sfeer te geven voor het afscheid.

Uitvaartinformatiecentrum
Heeft u al eens nagedacht hoe u uw eigen afscheid graag zou invullen? Door nu vast na te denken over uw uitvaartwensen en deze vast te leggen, maakt u het uw nabestaanden een stuk eenvoudiger. Het kan u zelf ook rust geven als uw nabestaanden weten hoe u de invulling van uw crematie of begrafenis voor ogen heeft.

Aan de Rietdijkstraat 70 in Hoek van Holland heeft John Heskes een eigen uitvaartinformatiecentrum. Hier kunt u vrijblijvend langskomen. Ook voor meer informatie over afscheid en uitvaartmogelijkheden. Het uitvaartinformatiecentrum kent geen vaste openingstijden. Het maken van een afspraak is dan ook aan te bevelen.