Westport Notarissen


Over Westport Notarissen
Het samengaan van onze kantoren leidt tot een ‘nieuw notariskantoor’ met beide benen in de klei en met opgestroopte mouwen. Complementaire ervaringsgebieden en specialistische kennis maken van ons een allround en groot kantoor in kwaliteit en mogelijkheden om alle notariële diensten aan te bieden.

Waarden
De wereld van het notariaat verandert. Dat maakt ons speelveld groter en het werk en advies gevoeliger. Wij zijn betrokken bij onze klanten, eigen mensen én omgeving en combineren hierbij de nuchtere aanpak van de Rotterdammer met de ondernemende aanpak van de Westlander.

Missie
Klanten ontzorgen. Een partner zijn in een veranderende wereld. Vaste rots en aanjager bij alle dynamieken, processen en zekerheden die van invloed zijn op ons leven. Wij zijn groot, maar toch heel betrokken en benaderbaar. U voelt zich thuis bij ons.

MVO
Met de overtuiging dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen voor onze onderneming, zijn wij actief betrokken bij vele maatschappelijke initiatieven van particulieren, ondernemers, verenigingen en overheid.