SAMSAMfit


Niet zomaar een sportschool....

SAMSAMfit is geen reguliere sportschool. Je vind er geen apparaten of fietsen. Bij ons worden onze leden in kleine groepslessen uitgedaagd op kracht, conditie en coördinatie. Veelal met eigen lichaamsgewicht of met kleine attributen zoals kettlebells, dumbells of barbells. Trainen doe je in kleine groepen van maximaal 10 personen. Jacqueline en Maria zijn samen met hun trainers erop gebrand om in korte sessies het uiterste uit jezelf te halen. Ons doel is om jouw sporten en bewegen leuk te laten vinden. Ons doel is dat jij lekker in je vel zit. Dat jij bewuste keuzes leert maken en je fit voelt.

Onze leden zijn sporten leuk gaan vinden en er zijn vriendschappen ontstaan. Er heerst een ontspannen en gedreven sfeer, waarbij leden elkaar helpen om een stap verder te komen. Onze dienstverlening gaat ver, wij kijken naar de individu en naar het niveau passend bij deze persoon. Als er blessures zijn waar rekening mee gehouden moet worden, dan doen wij dat. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. 

Je kan bij SAMSAMfit terecht voor personal group training lifestyle- en voedingscoaching, bootcamps, PowerMama programma, gericht op zwangere vrouwen en recent bevallen dames. Daarnaast begeleiden wij mensen in een intensieve 100 dagen challenge naar een fittere versie van hunzelf, waarbij voeding, lifestyle en beweging centraal staan en ondersteunen wij hen om hun persoonlijke doelen te behalen.

Ook bieden wij de mogelijkheid met ons SAMSAMfit Business pakket om bij bedrijven op locatie hun medewerkers een vitaliteitstraject te laten volgen. Dit kan zijn op gebied van sport en bewegen, maar kan ook diepgaander met lifestyle- en voedingscoaching. Maar net waar de behoefte naar is en wat past bij de organisatie. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de mogelijkheden en kijken we naar een passend aanbod.

Benieuwd of SAMSAMfit iets voor jou kan betekenen? Je bent altijd welkom voor een proefles of plan een afspraak in als je benieuwd bent of wij iets voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.

Mail naar info@samsamfit.nl voor meer informatie.