Jutter Eten & Drinken


Op dinsdag 26 juni 2012 heeft Jutter Hoek van Holland haar deuren geopend. Jutter Hoek van Holland is te vinden op de mooiste plek van Hoek van Holland, aan de lange wandel boulevard van Hoek van Holland, op loopafstand van het strand en de pier.  Met grote ramen en een groot terras is het heerlijk vertoeven met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Waterweg. Dagelijks varen hier duizenden schepen voorbij en wekelijks exotische cruiseschepen en enorme boorplatformen.

Wij serveren lunch  en hebben een uitgebreide diner kaart. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gewoon even lekker te borrelen of te genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje. Tevens hebben wij heerlijke high-tea en high-wine arrangementen. Deze zijn beschikbaar, op reservering, Woensdag tot en met Zaterdag tussen 11:00 en 17:00.

Tijdens de lunch kunt u bij ons terecht voor traditionele lunch gerechten zoals uitsmijters en sandwiches, maar wij serveren ook minder traditionele lunch gerechten zoals: heerlijke wraps, salades en pannenkoeken.

Tijdens het diner kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide dinerkaart. Met een aantal specialiteiten, internationale gerechten en seizoensaanbiedingen heeft u altijd ruime keuze uit fantastische voor-, hoofd- en nagerechten.

Ook kunt u bij ons terecht voor feesten, jubilea, bruiloften (op locatie) en zakenlunches.