De Hoekse Slager


Sinds 1 juli 2019 zijn wij De Hoekse Slager.
Ook bekend als dehoeksebezorgslager gevestigd in de 2e Scheepvaartstraat 91a.

Ferry Roks heeft al ruim 40 jaar ervaring in de slagerswereld. Na het opzetten van meerdere winkels heeft hij er een aantal jaar geleden voor gekozen om zich volledig te richten om zijn ambachtelijke producten. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Het vlees en vleeswaren assortiment komt bij ons van dieren die een beter leven hebben gehad. Dat wil zeggen dat ze vrij in de natuur kunnen rondlopen en dat bijna het hele jaar rond.
Ook qua verpakking zijn wij stapsgewijs aan het overstappen naar bioproducten. Binnen 1 jaar zijn wij als de Hoekse slager geheel van het plastic af.

Wekelijks maken wij er voor onze gasten er een feestje van en kan er altijd wat geproefd worden bij ons. Maar komt u gerust eens bij ons langs en ervaar onze winkel en onze producten en vraag ons maar het hemd van ons lijf.

De Hoekse slager bezorgt al ruim 4 jaar het lekkerste vlees in heel de regio onder de naam: De Hoekse Bezorgslager. Wegens succes hebben wij het bezorggebied uitgebreid, dus bent u benieuwd of wij ook bij u bezorgen neem dan contact met ons op. Bestel het lekkerste vlees online. Geen verzendkosten en minimale afname.