Welkom op onze website

Ondernemersvereniging Hoek van Holland is de collectieve belangenvereniging van de gezamenlijke ondernemers welke in of in de directe omgeving van Hoek van Holland zijn gevestigd.

19sep

Containertour Maasvlakte 2

19 sep 2019 17:30 uur, Berghaven

Op donderdag 19 september 2019  worden de leden van de ondernemersvereniging geinformeerd over het reilen en zeilen bij onze overburen. Wat gebeurt er allemaal op de 2de Maasvlakte?

Bedrijventerreinen

Sun Set Boulevard keert terug!

Ongebruikte Brexit-parkeerterrein de locatie

Alle auto's van vóór 1975 zijn op 18 augustus welkom op de Oranjeheuvel bij Hoek van Holland. Daar wordt op zondag 18 augustus 2019 de zestiende editie van Sun Set Boulevard Oldtimershow gehouden. Ook legervoertuigen zijn er welkom.

Hiermee keert het evenement voor Amerikaanse klassieke auto's terug op Hoeks grondgebied. De show, die in 2012 voor het laatst is gehouden op de Koningin Emmaboulevard, zou dit jaar nieuw leven worden ingeblazen in het Honselse recreatiegebied De Wollebrand. Maar kort voor 23 juni bleek het nieuwe evenemententerrein ongeschikt te zijn...

Lees meer
Dorpskern / Algemeen

Hoekse Lijn

Kennismakingsdag 28 september 2019

Als de testen succesvol worden afgerond en de RET krijgt de vergunning om met reizigers te rijden op het traject van de Hoekse Lijn, kun je op zaterdag 28 september tussen 12:00 en 20:00 uur gratis kennismaken met de metro op de verlengde metrolijn B (de Hoekse Lijn). De metro rijdt dan tussen Schiedam Nieuwland en Hoek van Holland Haven (vice versa) en alle stations langs het traject van de Hoekse Lijn zijn open.
Je reis met de metro tussen Hoek van Holland en Schiedam Nieuwland is deze dag gratis!

Lees meer
Strand / Boulevard

Bereikbaarheid Oude Hoek

Inloopbijeenkomst op 25 september 2019

De komende jaren vindt er een aantal ontwikkelingen plaats in en rondom de Oude Hoek. Zo liggen er plannen voor Berghaven Noord en Unicum en wordt de Stationsweg afgesloten van de Strandweg. Aandacht voor een optimale bereikbaarheid van de Oude Hoek wordt daarmee steeds belangrijker.
De gemeente heeft samen met een select groepje van bewoners en ondernemers uit het gebied gekeken hoe men de bereikbaarheid van de Oude Hoek zo goed mogelijk kan optimaliseren. De uitkomsten van de gesprekken kunt te u zien en horen tijdens een inloopbijeenkomst op woensdagavond 25 september. Hier krijgt u meer informatie, zoals de concrete ingrepen die we gaan treffen en de planning.

Datum: 25 september 2019
Inloop: 19.00 - 19.15 uur
Einde: 21.30 uur
Locatie: MIJN Torpedoloods